בצק לפיצה – הטעם מתחיל ממרכיבים איכותיים
לא פשוט להרכיב טעם מנצח עבור לקוחות רבים שלכל אחד מהם יש סף גירוי אחר. פיצריות איכותיות הן כאלו שיכולות להציג ללקוחותיהם טעם איכותי בכל משולש שהם מוכרים כשהן מקפידות לשמור על איכות הטעם באופן קבוע.
רשת פיצה פצץ הוקמה לפני קרוב לשלושים שנה והיא מצטיינת בהכנת פיצות מסוגים שונים שלהן טעמים מיוחדים ואותנטיים…
חומרי גלם – להרכיב טעם שישאיר רושם על כולם
אין ספק כי אפיה היא אומנות שלא כל אחד מתמחה בה ולא כל אחד יכול ליצור עבור אניני טעם וציבור של אנשים רעבים אחרים פיצה בעלת טעם שישאיר עליהם רושם רב.
בכל תכנית בישול או אפיה תראו כיצד מתייחס ה"בשלן" או האופה למרכיבים השונים שאותם הוא מצרף, בהתאם למתכון מסוים, בכדי להגיע לתוצאה מיוחדת שכל מי שיטעם ממנה לא יוכל להתעלם מנוכחותו של הטעם בפיו.
בצק ללא גלוטן מבית היוצר של רשת פיצה פצץ
עבור לא מעט ישראלים בצק רגיל הוא דבר שאסור בשום פנים ואופן להכניס לגוף. אנשים אלו סובלים ממחלה שנקראת "צליאק" (או בעברית "כרסת") הבאה לידי ביטוי ברגישות ל"גלוטן" שהוא חלבון שנמצא במוצרי דגנים מסוימים.
צליאק היא מחלה שקשורה לגנטיקה ואלו הסובלים ממנה אינם יכולים לקחת סיכון והם לא אוכלים לחם מבצק רגיל מאחר והגוף מפתח הפרעות בספיגת המזון ולעתים אף יוצר דלקות מכאיבות.